Blauwloog Alcalische Reiniger Oxonia P3 Zetmeelzuur Reagens Pecto-Enzyme Bentoniet Kieselsol-Gelatine Iodiumoplossing
Citroenzuur Ascorbinezuur Melkzuur Gistvoedingszout Trisoda Wijnsteenzuur Sorbitol Calcium Carbonaat
Glycerol Kalium Sorbaat Bewaarmiddel Tannine Sulfiet Gisten  

Glycerol

Benaming Glycerol, glycerine
Vorm Dikvloeibare heldere vloeistof, reukloos met zoete smaak.
Verpakking 25 ml en 1 liter.
Gevaar Geen.
Eerste Hulp Bij inname langs de mond: geen
Bij contact met de ogen: geen
Bij contact met de huid: geen
Etiketten
(gevaarlijke producten)
geen
Bewaren Kamertemperatuur in goed gesloten fles
Houdbaar Onbeperkt
Vernietigen In riool
Gebruik Smaakverbeteraar voor zeer droge wijnen.
Max. 5 ml per liter gebruiken.
Zie ook: Wijnen Zelf Maken van J. Lambrechts p. 116
Overgenomen uit: VAW-Magazine 24ste jaargang Nr. 3 p. 101

Terug naar IndexTerug naar Technische Fiches